RÓLUNK

Szellőzéstechnika és klímatechnika,

ahol a Klimatrió már bizonyította szaktudását

A Klímatrió közel 25 éve végez színvonalas szolgáltatást. Legyen szó akár az épületgépészet, klímatechnika, kereskedelem vagy szerviz területéről, a tapasztalatok szerint a minőség mindenhol vevői elégedettséget garantál.

Miért érdemes a Klimatriót választani?

Kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy olyan csapatot alakítsunk ki, akik örömmel végzik a munkájukat, és ezáltal jobb minőséget tudnak nyújtani ügyfeleinknek, s mindezt persze saját alkalmazottakkal, lehetőleg alvállalkozók szerződtetése nélkül. Így garantálható a jobb felügyelet alatt végzett munka, melyet az elégedett ügyfelek sokasága is bizonyít.

A megrendelői visszajelzések alapján, a Klimatrió csapata az alábbi három döntő szempont miatt jó választásnak bizonyult:

Szakértelem és menedzsment
Az épületgépészet és a klímatechnika mind olyan terület, ami szakmailag hozzáértő vállalatvezetőket igényel. Egy cég sem tud fejlődni azonban, ahol a műszaki ismereten túl, nem helyez kellő hangsúlyt a menedzsmentre, és marketing tevékenységre. A Klimatriónál mindkét ügyvezető magasan képzett műszaki szakember, emellett ügyelnek a menedzsment feladatok maximális ellátására, és a rugalmas döntéshozásra.

Saját szakembergárda
Az építőiparban gyakori megoldás az alvállalkozók foglalkoztatása. Tény azonban, hogy ez a könnyebbik út, de közel sem a legjobb megoldás. A Klimatrió a nehezebbik részt választotta, amikor úgy döntött saját szakember gárdát nevel ki és foglalkoztat. Ezért az évek múlásával a szolgáltatás minősége nem romlott, hanem folyamatosan fejlődik.

Komplett szolgáltatás: profizmus
A komplett szolgáltatás a megrendelőnek mindig időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórol. Amikor a projekt egy kézben van, sokkal könnyebb átlátni és felügyelni, adott esetben időben beavatkozni. Érdemes tehát olyan kivitelezőt választani, aki a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartási és szervizelési feladatokat is el tudja látni.

A kezdetektől napjainkig

A Klimatrió 1995 óta a piac meghatározó szereplője a klímatechnika területén. Kezdetben Pécs és vonzáskörzete jelentette a működési területet, mára Európa több országából kerülnek ki a referenciák, és az elégedett ügyfelek.
Az országos viszonylatot tekintve minden megyében és megyeszékhelyen rendszeresen megjelennek a cég szervizautói. A saját tulajdonú telephelyen iroda, bemutatóterem, gyártócsarnok és raktárak is megtalálhatók, melyek együttesen a megrendelők magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

Ha hozzáértő céget keres, érdemes körültekintőnek lennie, hiszen egy jó döntéssel sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Olyan céget érdemes megbíznia, akinek neve van a szakmában, és értékes szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen ez Önnek is hasznára válik.

A Klimatrio már bizonyított mind a klímatechnika, mind a szellőzéstechnika területén!

Ügyfelei bizalmát elnyerve 1995 óta folyamatosan fejlődik, ami egyet jelent a magas színvonalú szolgáltatással.

5 TÉNY, AMI A KLIMATRIÓT ISMERTTÉ TETTE

Szakemberekkel a minőségért
Tapasztalatok szerint az alvállalkozók alvállalkozója közel nem olyan minőségben végzi el a rábízott munkát, mintha a cég saját alkalmazottai látnák el a feladatot. A Klímatriónál nem adják ki külsősnek a munkát, így a minőség sem szenved csorbát.

Komplett szolgáltatás
A komplett szolgáltatás mindig emeli a cég szakértelmét, hiszen a szakterületét nem csak egyoldalúan látja, hanem minden részletét behatóan ismeri. Ez a komplex szolgáltatás a gyártást, kivitelezést, üzemeltetést és karbantartást jelenti, mely ilyen összetett formában ritkaságnak számít ezen a piacon.

A rugalmasság kulcsa: fejlett gépjárműpark
Közel 15 jó felszerelt autó gondoskodik arról, hogy a Klímatrió dolgozói az elvállalt munkát az ország bármely pontján el tudják végezni.

Határidő mindig szem előtt tartva
A Klímatrió kivitelező csapata mindig időre teljesíti a megrendeléseket. Mi sem bizonyítaná ezt jobban, mint a tény, hogy a cég 17 éve kötbérmentesen végzi munkáját, az ügyfelek nagy megelégedésére.

Szellőző elemek gyártása
A szellőző rendszerek kiépítésében szerzett tapasztalatainkat kihasználva saját gyártású légcsatornák előállításába fogtunk. Gyártó műhelyünk jelenlegi felszereltsége, szakembereink felkészültsége, színvonalas négyszög – ill. kör keresztmetszetű csatornák, spiko csövek gyártását teszi lehetővé.

Klímatrióplussz Kft.

Profil:

A cég klíma- és szellőzés technikai rendszerek, épületgépész komplett rendszerek, hőszivattyúk tervezésével, kivitelezésével, szervizelésével foglalkozik. 2003 óta gyártanak szellőzés technikában alkalmazott elemeket. Magyarország és a környező országok területén dolgoznak megrendelőik érdekeit szem előtt tartva. „Első az ügyfél” alapfilozófiájukkal, folyamatos fejlődéssel, innovatív megoldásokkal a céges stratégia mentén lépésenként érték el a mai pozíciójukat, több mint 10 éve Dél-Magyarországon piacvezetők a szellőzés és klímatechnika területén.

Termékek, szolgáltatások:

  • Négyszög és kör keresztmetszetű szellőzés technikai csövek, idomok egyedi és tömeggyártása
  • Hangcsillapítók, kulisszák, szellőzés-technikai kiegészítők (tetőkifúvók, fix zsaluk) gyártása
  • Épületgépészeti speciál technológiák tervezése, kivitelezése, szervizelése
  • Ipari tisztatér technológiák, speciális élelmiszeripari hűtés, alacsony csíraszámú terek, műtők hűtés és szellőzéstechnikai tervezése, gyártása és kivitelezése
  • Levegő-víz, víz-víz hőszivattyúk tervezése, beépítése
  • Széles körű kiszolgálás klíma és szellőzés technikai nagykereskedésünkben helyben, valamint webáruházunk által (www.klimajoaron.hu)
  • Dél-Magyarországi értékesítési és szervizpontja vagyunk többek között a Daikin, Gree, Vts, ATC márkáknak azok minden követelményrendszerével, szakszervizünk a szerződött partnereket helyezi előtérbe 0-24 órás készenléttel
  • Klímagépek, hőszivattyúk, légkezelők, ventilátorok képviselete

Know-how és technológiák:

  • Komplett épületgépészeti rendszerek tervezése, kivitelezése
  • Saját fejlesztésű normál és szigetelt csőgyártás, kulisszás hangtompítóink gyártása
  • Nagy keresztmetszetű bel és kültéri légcsatornák gyártása és telepítése
  • Forrás: https://www.ddgk.hu/

 

Minőségirányítás
Minőségirányítás: a színvonalas szolgáltatás része A Klimatrió 1995 óta színvonalas szolgáltatást, minőségi kiszolgálást garantál ügyfeleinek. Ahhoz, hogy ez a növekvő alkalmazotti létszám mellett, körülményektől függetlenül, hosszú éveken keresztül biztosítva lehessen, komoly tervezési, irányítási feladatokat kíván a menedzsment részéről. A minőség iránti elkötelezettséget segíti az ISO 9001:2008-es szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése is, melyre 2003-ban került sor. Az ISO minősítésen túl a vállalat a klímaszerelési, előkészítési és értékesítési tevékenységre vonatkozó, az TÜV Minősítő Intézet által kiállított nemzetközi minősítéssel rendelkezik. Minőségpolitikai célok a cégfejlesztés szolgálatában A cégvezetés meggyőződése, hogy kizárólag annak a vállalatnak van jövője, ami kellő hangsúlyt helyez a fejlesztésre. Ez vonatkozik mind szolgáltatásra, termékfejlesztésre, mind pedig az alkalmazottak tudásának fejlesztésére. Az alábbi minőségpolitikai célok teljesülése nap mint nap elősegíti ezt a fejlődést. • tulajdonosok és alkalmazottak elégedettsége • vevői igények folyamatos felmérése, a kapott információk hasznosítása • a reklamációk forgalomhoz viszonyított arányának 1%-os csökkentése • garanciális meghibásodások arányának 1%-os csökkentése • beszállítók, alvállalkozók szolgáltatásának minőségi ellenőrzése • termékek, szolgáltatások színvonalának folyamatos ellenőrzése és fejlesztése. A fentieken kívül fontos megemlíteni, hogy a Klimatrió vezetése támogatja és megköveteli a dolgozók folyamatos képzését illetve önképzését, hiszen az alkalmazottak szakmai tudása nagyban hozzájárul a cég sikeréhez.